• slide
#
Voor deze massage ga ik jou vragen waar je het meeste nood aan hebt. Voelen en benoemen waar je nood aan hebt is vaak de eerste stap naar ontspanning en herstel.
#
De inspiratie voor deze massage kwam van een paar vrouwen die regelmatig op mijn tafel liggen en die zo comfortabel zijn met hun vrouwelijkheid.
#
Dit is een massage die ik ontwikkelde om mensen te leren vertragen en nog dieper te ontspannen.
#
Met deze behandeling wil ik vooral jonge vrouwen en moeders aanspreken. De combinatie werk, gezin, hobbies en partner kan soms wat veel worden.
#
Deze massage is een zachte en langzame massage die van oorsprong is ontwikkeld voor mensen met kanker, maar ook helend is voor mensen met fibromyalgie of fysieke pijnen.
#
Deze massage is een massage van 30 minuten van de rug, nek schouders, en hoofd. Ze is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen.
#
Ontspannende massage voor de aanstaande moeder.
#
Een oorkaarsritueel is een heerlijk ontspannend moment van rust.
#
Deze massage is door haar afwisselende karakter eerder dynamisch, met aandacht voor het soepel houden van bindweefsel en gewrichten. De behandeling wisselt diverse technieken, zoals bindweefselmassage, stretchen, wiegen en effleurages af.

Contact

Telefoon 0471 622 631

E-mail rika.maris@gmail.com

Moment geduld...